top of page
simon.jpg

Lektioner

Hej och välkommen till en lärorik säsong på Billeruds GK!

 

Mitt namn är Simon de Boer, jag är 26 år och jag kommer ursprungligen från Säffle. Våren 2014 blev jag förälskad i golf efter att ha tagit nybörjarkursen här på Billeruds GK och mitt liv har till stora delar sedan dess bestått av att jaga bättre resultat på golfbanan. 2019 flyttade jag ner till Halmstad och började studera idrottspsykologi, några år senare såg jag mig själv även ha slutfört grundutbildningen för PGA-tränare. Det är med stor tacksamhet, stolthet och glädje som jag tar på mig tränaruppdraget på Billeruds GK!

 

Jag har genom egen erfarenhet uppfattat att vägen till att utvecklas inom golf ofta kan upplevas som övermäktig, och ibland till och med omöjlig. Oavsett nivå så kan du på mina lektioner förvänta dig en förklaring till varför saker sker, och hur vi bäst undviker katastrofer på banan. Jag är övertygad om att en djupare förståelse för hur kroppen rör sig - i förhållande till vad man försöker åstadkomma - innebär att man på lång sikt blir en mer kompetent, intelligent och tillfredsställd golfare.

 

Jag ser fram emot att träffa er under året!

Information & Priser

Din hemmaklubb erbjuder säsongen 2023 mycket bra träningsmöjligheter med vår tränare Simon De Boer, som många av er redan haft goda erfarenheter av. Golf, precis som alla andra sporter, kräver regelbunden träning och det finns så mycket mer än att slå en hink på rangen.

 

 1. Gruppträning i sällskap med goda kamrater med utvalda teman/teman som ni själva väljer. 

 2. Gruppträning i sällskap med nya golfkamrater med utvalda teman/teman som ni själva väljer.

 3. Individuell träning.

 4. Spelstrategi med tränare på banan.

 5. Djupdykning i teknik via Trackman.

 6. Träningsupplägg utifrån egna önskemål.

 7. Gruppträning för våra Oldies på onsdagar.

 8. Juniorträning 

 9. Övrigt/egna önskemål.

Prisexempel:

 • Gruppträning 1 tim (minst 3 personer) – 150 kr/person

 • Individuell träning 25 min – 240 kr

 • Lektionspaket 3 x 25 min – 700 kr

 

From tisdag 2023-05-23 drar vi igång årets träningssäsong och förhoppningsvis ser vi dig som frekvent deltagare i ovanstående aktiviteter.

Tisdagar och torsdagar, 14.00 – 20.00 är stående dagar där du har tillgång till gruppträning med ditt eget kompisgäng eller tillsammans med nya golfkamrater, individuell träning etc.

Övriga tider i överenskommelse med Simon.

Anmälan/förfrågningar sker till Simon på simonxdeboer@gmail.com eller 076-763 17 99

 

Vi ser fram mot att Billeruds GK framgent utmärker sig som en av Sveriges mest aktiva klubbar vad gäller medlemsträning.

 

Vi välkomnar dig till en aktiv och riktigt härlig golfsäsong ute på Valnäs!

bottom of page