Juniorinformation 2019

Välkommen till juniorträning 2019

• Huvudträningen är på torsdagar mellan 17:00-18:00 och öppen för alla. Kom när du kan och vill. Golftränare/ledare finns på plats.
  • Golfskoj/Golfäventyret är på tisdagar mellan kl. 17.00-18.00 (maj, juni, juli & augusti). Startdatum 14 maj.
  • Teen Cup-läger med kvaltävling är vecka 25 (17-20 juni)
  • Träningen kommer att vara under hela säsongen (torsdagar) och alla juniormedlemmar eller nya golfare som blir medlemmar är välkomna.
  • Träningen är avgiftsfri om du är medlem i klubben. Ej medlem betalar 800 kr i träningsavgift
  • Alla som är aktiva i träning har chansen att spela våra samarbetsklubbar Sommarro samt Bryngfjorden med fri greenfee. Du behöver boka och checka in som vanligt innan spel.

Anmälan till träning sker med golfID/personnummer till Billeruds GKs kansli. Om du har frågor angående träningen kontaktar du kansliet eller vår tränare Kristofer 070-3597588.

Ta tag i en golfkompis och anmäl dig till träningen idag!