Teckna fullvärdigt medlemskap för 2021 hos oss och få fritt spel resten av årets säsong 2020.

Hej alla glada golfare!

Årets säsong är långt ifrån slut – och när det gäller september månad – så kan den erbjuda de där alldeles magiska golfturerna med strålande sol och frisk hög luft. Finfina förutsättningar för bländande golfspel.

Teckna fullvärdigt medlemskap för 2021 och få fritt spel resten av årets säsong, det du betalar nu för denna säsong är endast medlemsavgiften 500:-.

Hör av er till oss på kansliet så löser vi det praktiska – sen är det bara att sätta igång och njuta. Telefon: 0555-785054 eller E-post: kansli@billerudsgk.se
Och som sagt – säsongen är långt ifrån över!

Golfhälsningar från oss på Billeruds Golfklubb