Teckna fullvärdigt medlemskap för 2020 och få fritt spel resten av årets säsong!

Teckna fullvärdigt medlemskap för 2020 hos oss och få fritt spel resten av årets säsong 2019.

Årets säsong är långt ifrån slut – och när det gäller september månad – så kan den erbjuda de där alldeles magiska golfturerna med strålande sol och frisk hög luft. Finfina förutsättningar för bländande golfspel. Finfin är också banan hos oss – med bl.a. helt nyskurna och dressade greener – bra bollrull helt enkelt.

Teckna fullvärdigt medlemskap för 2020 och få fritt spel resten av årets säsong. Hör av er till oss på kansliet så löser vi det praktiska – sen är det bara att sätta igång och njuta. Telefon: 0555-785054 eller E-post: kansli@billerudsgk.se
Och som sagt – säsongen är långt ifrån över!

Golfhälsningar från oss på Billeruds Golfklubb