Ställplatser

Husbilar och husvagnar
Vi har 8 uppställningsplatser för husbilar och husvagnar på vår parkering här på Billeruds GK.
Samtliga platser ger dig tillgång till el.
Uppställningsplatserna ligger alldeles nära klubbhus och omklädningsrum.
I omklädningsrummen som är öppna kl 06.00 – 22.00 och det finns tillgång till både dusch och handdukar.

På klubbens restaurang serveras det dagens rätt månd-fred mellan 11.00 – 16.00, lör-sön 12.00-15.00, men det finns naturligtvis även en á la carte meny. Vi har också öl- och vinrättigheter.

För dig som spelar golf på Billeruds GK kostar det 200 kr/natt.
Övrig uppställning 300 kr/natt.

Bokningsvillkor:

Betalning sker på plats.

Ändringar/avbokningar hanteras via telefon eller mail med klubbens kansli. Telefon: 0555-785 054. E-post: kansli@billerudsgk.se

Incheckning sker från kl.14.00 ankomstdagen, och utcheckning sker senast kl. 13.00 avresedagen.

Vi förbehåller oss rätten att kunna flytta ekipage mellan ställplatser då behov föreligger.

Då golfspel sker på utcheckningsdagen ber vi dig parkera ditt ekipage på den vanliga parkeringen innan du börjar spela.