Städdag lördag 4 april

Medlemmar i Billeruds Golfklubb, städdag lördag 4 april mellan kl. 9.00-16.00.

Vi följer de råd och riktlinjer som SGF har utfärdat i samråd med RF och myndigheter med anledning av den nu rådande situationen i Sverige med risk för farlig smittspridning gällande Coronovirus Covid-19 – dessa kan variera och ändras snabbt.
SGF utarbetat följande råd och riktlinjer. Klicka här

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ INFÖR LÖRDAG:

• När ni kommer till klubben och parkerar kommer ni att bli anvisade till ett specifikt hål som skall städas.
  • Tänk på att hålla ett gott avstånd, undvik stora samlingar.
  • Ta med egna verktyg, krattor osv.
  • Vi kommer inte att samlas runt klubbhuset/restaurangen för någon gemensam fika, fika skall ske ute på respektive hål man är på.
  • Du som tillhör en riskgrupp skall stanna hemma.
  • Stanna hemma om du är sjuk.

TÄNK PÅ ATT STÖTTA VÅR KRÖGARE

Ankans Golfkrog kommer att erbjuda enklare förtäring under dagen! Ring in din beställning och dom kör ut till er.

Dom erbjuder:

• Hamburgare med sallad, dressing, lök & bröd 50:-
  • Korv & Äggmacka 40:-
  • Ost & Skinksmörgås 25:-

Naturligtvis kommer det att finnas kaffe, kaffebröd, läsk, mineralvatten m.m.

Vore toppen om ni redan i förväg ringer in er beställning, om möjligt redan fredag, så blir det lättare med planeringen.
Annika Carlqvist-Söderberg, telefon 070-215 02 13

Ovanstående låter myndighetsmässigt och fyrkantigt –vi vet! Men allt är med omtanke om er kära medlemmar.
Hoppas att ni ska få en trevlig dag ute på Valnäs kommande lördag.

Styrelse och klubbledning i Billeruds GK