Lektioner & Kurser


Bokning av lektioner direkt till Martin telefon: 0729-74 36 00 eller e-post: ettunderpar@gmail.com

Lektionsutbud – privat

Privatlektion 50 min. 500 kr (600 kr inkl. video)
Vi gör en grundlig genomgång av din sving/rörelse, sätter upp mål för ditt spel/träning. Du får övningar som du enkelt kan använda i din träning.

Privatlektion 25 min. 300 kr
För dig som vill ha ett snabbt och enkelt budskap. Jag ser över dina grunder och du får någon övning att träna vidare med på egen hand.   

Spellektion 2 timmars spel på banan 1000 kr (max 2 personer)
Ett utmärkt alternativ för dig som kan prestera på rangen, men inte på banan. På banan så går vi i huvudsak igenom spelstrategi, klubbval och den mentala biten av spelet.

Lektionspaket “Grund” 1200 kr
En inledande 50 min videolektion följs upp av 3 st 25 min lektion. Du får ett personligt träningsprogram med övningar som hjälper dig hitta rätt. Kan kombiernas sving och närspel.

Lektionspaket “Extra” 3000 kr (5000 kr för 2 personer)
En inledande 120 min lektion där vi går igenom sving (med video), närspel, puttning och bunker. Därefter får du en plan på alla dessa delar tillsammans med övningar som passar just dig. Vi bokar och följer upp din utveckling på ytterligare 6 st 25 min lektion. Du får hela din plan skriftligt och vi kommer även att gå igenom den när det behövs vid sidan om dina bokade lektioner. Gör det gärna tillsammans med en kompis/partner för 2500 kr per person. Perfekt att lägga som säsongsträning med bokade tider över hela året.

Kursutbud – grupp

Närspel 3 timmar 500 kr/person (2-4 personer)
Ni får hjälp att utveckla såväl er teknik så väl som ert sätt att träna. Tillsammans går vi igenom putt, chip och bunkerspelet. Träningsbollar ingår.

Sving, Järn & Utslag 3 timmar 500 kr/person (2-4 personer)
Ni får hjälp att utveckla såväl er teknik så väl som ert sätt att träna. Nästan 3 timmar på rangen med genomgång av golfens grunder med tränare kommer att göra skillnad. Videoanalays ingår . Rangbollar ingår.

Fortsättningskurs Kom-Igång Kurs
Kurserna riktar sig till de som inte ännu nått hcp 36 eller du som känner att du fastnat mellan 30 och 36. Kurserna passar också de som har ner till hcp 20 eller inte spelat på några år. Du kanske precis har avslutat din nybörjarutbildning och vill fortsätta din utveckling eller har gått din utbildning för något år sedan och känner att du behöver mer hjälp för att nå hcp 36. Vi arbetar med mindre grupper, åtta personer, och under tre intensiva timmar.

Bokning av lektioner direkt till Martin telefon: 0729-74 36 00 eller e-post: ettunderpar@gmail.com