Golfhäftet Trophy 2021, lördag 25 september!

Tävla i Nordens största partävling – Golfhäftet Trophy!

Anmäl dig och en spelpartnertill denna roliga greensome-tävlingen! Tävlingen har ett välfyllt prisbord där vinnarna av tävlingen får spela den prestigefyllda finalen på Bro Hof Slott GC.

Klicka här för anmälan: https://mingolf.golf.se/Competition/2747254

Shotgunstart 09:30, information 09:00 vid klubbhuset. Incheckning sker en timme före informationen, kom i god tid för att slippa köa!

Förstapriset i tävlingen är en plats till finalen på Bro Hof Slott GC 2022! Utöver vinstchansen på ett extrastort stort prisbord ingår1 hotellövernattning, transfer från hotellet till banan och lunch i Slottet! Prisbordet består av lagpriser på upplevelser och produkter och utöver prisbordet, kommer Golfhäftets personal att lotta ut extrapriser under prisutdelningen, så det lönar sig alltid att stanna kvar!

Information: Öppen tävling för alla födda 2003 eller tidigare (yngre spelare får spela tillsammans med målsman). 2-mannalag, greensome, poängbogey, 6 tvingande utslag per spelare (6 valfria). Reducerat spelhandicap: 40% hcp av spelaren med högst hcp och 60% hcp av spelaren med lägst hcp.

Tävlingsavgift 175 kr för innehavare av Golfhäftet övriga 225 kr, greenfeeavgift 200 kr för Värmlandsmedlemmar, 250:-för övriga. Alla spelare som deltar erhåller ett startkit!

Saknar du Golfhäftet 2021? Köp det på tävlingsdagen och få en bonus* på köpet! (*gäller endast under tävlingsdagen)

Vår populära Närmast-hål-tävling kostar100 kr att delta i och i priset för extratävlingen ingår produkter värde ca 200kr. I tävlingen kan du bl.a. vinna ett par golfskor från Footjoy värda 2 200 kr!

Golfhäftet Trophy spelas på 133 banor i Sverige, Danmark, Norge och Spanien. Se hela tävlingsprogrammet på www.golfhaftet.com/sv/tavla/program