Erbjudande från Golfhäftet BLACK FRIDAY, kampanj från måndag den 25 november till och med 1 december!

Black Friday närmar sig och i år har vi som klubb exklusivitet att starta denna kampanj redan från måndag den 25 november till och med 1 december. Ta tillfället i akt och passa på att stödja klubben!

Köper ni Golfhäftet 2020 under Black Friday kampanjen den 25 november till 1 december får ni 30 dagars Storytel/Ztory samt även Golfhäftet PLUS med i köpet (169kr + 199kr)

Köper ni 2st Golfhäftet 2020 under Black Friday får ni allt ovan gånger 2 samt en gåva på köpet i form av strumpor, handduk eller golfhandske! 2 x (169kr + 199kr) + gåva!

Golfhäftet kostar endast 495 kronor men ger möjlighet till rabatterad greenfee på över 950 Golfbanor i 13 länder.

Med Golfhäftet PLUS kan du spela flera gånger på samma bana till halv greenfee. PLUS tjänsten gäller bara på de tider som golfklubbar har publicerat på hemsidan, www.golfhaftetplus.com eller i Golfhäftet appen. Inköpsvärdet för PLUS är 199 kronor.

Du stödjer Billeruds Golfklubb genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Du beställer enkelt genom att:

• besöka klubben
  • beställ via klubbens hemsida klicka här
  • kontakta kansliet på tel. 0555-785054
  • alternativt mailar kansli@billerudsgk.se