Banan har stängt för säsongen!

Medlemmar & Gäster vid Billeruds Golfklubb!

Det är dags för vår golfbana att få sin vintervila, fredag 26 oktober blir det sista dagen banan är öppen för spel denna säsong.

2018 kommer att skriva in sig i historieböckerna på fler än ett sätt – skogsbränder som rasade över stora delar av landet, en värme och torka som aldrig tycktes mattas av. Värme och torka som även påverkade landets golfspelare och golfbanor – en värme som många gånger gjorde spelet påfrestande och vattenbrist som orsakade stor skada på många banor.

Sammanfattningsvis minns vi ändå årets golfsäsong med ett leende på läpparna – en oerhörd massa trevliga möten med er medlemmar och gäster.

Vi ser med glädje fram mot säsongen 2019 – en säsong då klubben bland annat återigen står som värd för Femdagarsgolfen.

Även om banan nu stängs så finns vi tillgängliga för er via kansliet om ni har frågor och funderingar, kansliet är för närvarande öppet måndag-torsdag mellan 9.00-14.00, telefon: 0555-785054, e-post: kansli@billerudsgk.se