Restaurang Sjöskafferiet är öppet dagligen

Vi tar emot större sällskap samt konferenser hela året, kontakta oss för prisförslag.

Golfkrogen vid Billeruds Golfklubb serverar vällagad mat och hembakat kaffebröd varje dag till alla. Restaurangen har fullständiga rättigheter och ordnar förutom god mat på plats även catering och privata arrangemang året om.

Öppettider se Sjöskafferiets hemsida, klicka här för Sjöskafferiets hemsida

Tel. 0555-913 44, 072-5025884

Välkommen önskar Robin med personal!

Julbord på Sjöskafferiet 🎅🏻🌲❄️

Lördagar och söndagar kl. 12.00 och 16.00 med start söndag 28 november (andra dagar på beställning) 495:- per person.

Vi serverar ett traditionsenligt julbord fast med vår egen twist. Klassiska och även nytänkande rätter serveras med spännande smakkombinationer som vi hoppas kan glädja era smaklökar och som förhoppningsvis ger er ett gastronomiskt minne att ta med sig.

Varmt välkomna att avnjuta ett välsmakande julbord i en underbar miljö hos oss på Sjöskafferiet och Billeruds golfklubb👨‍🍳⛳️

Vi tar emot er bokning på telefon 0555-91344

Vi erbjuder även catering av julbord eller jultallrik!