Årets första Nybörjarkurs, intensivkurs 14 april!

Vill du eller har du någon kompis som vill börja spela golf?

Årets första kurs söndag 14 april kl. 10-14, uppföljningskurs söndag 5 maj kl. 10-11.30 (ta med kläder för inne/utomhus samt klubbor om du har det, det finns även klubbor att låna under kurstiden).

Investering första år som ny golfare

• Senior från 28 år 2995:-
  • Senior 22-27 år 2495:-
  • Junior 13-21 år 1495:-

Inkluderar: 1 dag intensivkurs och en uppföljningskurs inkl. teori, kursmaterial, lån av utrustning under kurstiden, spelavgift 2019 dvs. fritt spel på banan + övriga förmåner som medlem.

Vi har lagt upp introduktionen till golf under tre år. Första året går du kursen inkl. spel på banan med fadder för att erhålla handicap. År två och tre fortsätter du spel på banan och träning och du betalar en rabatterade avgift för ditt spel. Du kommer att få chans till vidareutbildning, kom-igång kurser m.m. i detta upplägg. För att erhålla denna rabatt behöver de tre första åren vara i en följd utan uppehåll, och du ska ha Billeruds GK som hemmaklubb. Har du frågor angående detta, kontakta kansliet idag.

• År två erhåller du 50 % rabatt på ordinarie spelavgift Guld
  • År tre erhåller du 25 % rabatt på ordinarie spelavgift Guld

För anmälan och info ring eller maila, 0555-785 054 eller kansli@billerudsgk.se

Du vet väl att du kan använda ev. friskvårdsbidrag från din arbetsgivare till del av eller hela kursavgiften!