Annorlunda upplägg gällande städdagar 2021

Som ni har kunnat bevittna sedan pågående pandemi bröt ut – så har klubben varit mycket noga med att följa myndigheters rekommendationer.

För det första vill vi absolut inte äventyra din hälsa, och för det andra ej heller äventyra möjligheten att få hålla anläggningen öppen.

Så här års brukar vi av tradition anordna städdagar – för att förbereda banan för spel när säsongen så småningom drar igång.

Även om vi på dessa dagar sprider ut oss på ett större område – så anser vi att ett anordnande av städdagar, med kanske över 100 deltagare sänder fel signaler.

Den viktigaste åtgärden på banan är att få bort löv ur diken – så att vatten kan transporteras på ett bra sätt vid regn.

Har du funderingar är du välkommen att kontakta någon av oss nedan.

Även om städdagarna brukar vara populära och har en lång tradition – så hoppas vi du håller med om att årets variant är att föredra.

Claes Hugemark, ordförande
Jörgen Carlsson, klubbchef