Juniorinformation 2018

Välkommen till juniorträning 2018

• Träningen för de över 10 år kommer att starta vecka 16
  • Golfskoj/Golfäventyret är på måndagar mellan kl. 17.00-18.00 (juni, juli & augusti). Preliminär startdatum 4 juni.
  • Huvudträningen är på onsdagar mellan 17:00-18:00 och öppen för alla. Kom när du kan och vill. Golfpro/ledare finns på plats.
  • Teen Cup (fd. Skandia Cup) läger med kvaltävling är vecka 25 (18-21 juni)
  • Träningen kommer att vara under hela säsongen (onsdagar) och alla juniormedlemmar eller nya golfare som blir medlemmar är välkomna.
  • Träningen är avgiftsfri om du är medlem i klubben. Ej medlem betalar 800 kr i träningsavgift
  • Alla som är aktiva i träning har chansen att spela våra samarbetsklubbar Sommarro samt Bryngfjorden med fri greenfee. Du behöver boka och checka in som vanligt innan spel.

Anmälan till träning sker med golfID/personnummer till Billeruds GKs kansli. Om du har frågor angående träningen kontaktar du kansliet eller golfro Martin på ettunderpar@gmail.com eller 0729-74 36 00.

Ta tag i en golfkompis och anmäl dig till träningen idag!