Juniorinformation 2017

Välkommen till juniorträning 2017

• Träningen för de över 10 år kommer att starta vecka 16
  • Golfskoj/Golfäventyret är på måndagar mellan kl. 17.00-18.00 (juni, juli & augusti)
  • Huvudträningen är på onsdagar mellan 16:30-18:30 och indelad i ålder. Golfpro och ledare finns på plats.
  • På måndagar är det träning med start 16:30 och där kommer vi att blanda spela på banan, klara-av övningar m.m. Golfpro finns på plats och ger dagens övning/utmaning.
  • På söndagar är det juniortävling på banan. Man anmäler sig via Min Golf eller kansliet, samling kl. 14:30 och första start 15:00. Ledare finns på plats.
  • Skandia Cup läger med kvaltävling är vecka 25 (19-22/juni).
  • Läger med övernattning på Billerud är den 29-30 juni, då vi även kommer att bjuda in andra klubbars juniorer.

Under året kommer vi att ha flitpoäng som du kan samla på träningar, tävlingar, klara-av övningar. Vi kommer att ha pris för de som samlar mest poäng.

• Träningen kommer att vara under hela säsongen (måndag-onsdag-söndag) och alla juniormedlemmar eller nya golfare som blir medlemmar är välkomna.
  • Träningen kostar 500 kr och då ingår även påfyllnad av rangebollar varje månad, så att man kan träna extra. Bollar under träning ingår.

Anmälan till träning sker med golfID/personnummer till Billeruds GKs kansli. Om du har frågor angående träningen kontaktar du kansliet eller golfro Martin på ettunderpar@gmail.com eller 0729-74 36 00.

Ta tag i en golfkompis och anmäl dig till träningen idag!