Golfpro

”Om du alltid tänker som du alltid tänkt, kommer du alltid att handla som du alltid handlat och alltid få samma resultat som du alltid fått.”

Hej och välkommen till din chans till golfutveckling, vi satsar vidare under 2017!

Skärmavbild 2016-04-01 kl. 15.18.50

Jag heter Martin Lindén och har spelat golf i 29 år, varit idéel ledare/tränare i 19 år samt jobbat professionellt som golfpro/utbildare i 10 år. Det bästa jag vet är när människor träffar varandra och bollen och DET får alla chansen att göra på golfbanan och ofta när jag anordnarna kurser, gruppträningar eller andra lektioner. Därför trivs jag så bra inom golfen.

Min ambition är att träffa alla medlemmar på Billerud och lära dom allt jag kan på en privat eller grupplektion. Men då behöver jag din hjälp! Min utmaning till dig är att ta tag i en kompis, partner eller någon helt ny golfare – höra av dig till mig och boka en lektion eller anmäla er till en grupp. Jag lovar att det inte bara blir kul, ni kommer att kunna slå den lilla vita bollen bättre, rakare och längre också!

Jag erbjuder alla sorters hjälp; putt, chip, närspel, bunker, driversving, wedgespel, skruva bollen, bakåtskruv m.m

Jag hjälper även till med omgreppning, lagning av klubbor m.m. Dessutom kommer jag att hjälpa till i shoppen och hjälper gärna till när du vill prova ut en ny driver eller järnklubbor.

Bokning av lektioner direkt till Martin telefon: 0729-74 36 00 eller e-post: ettunderpar@gmail.com