Gästinformation

Starttider : Bokas via ”min golf eller 0555-785 054

Handicapregler: Max 2st. Grönt kortare i en 4 boll.

Introduktionskort: Billeruds GK tillåter introduktionskort som anmäls minst en dag i förväg. Vid deltagande i tävling erläggs tävlingsgreenfee.
Tillåtna kort: SGF, PGA, GAF, VGDF, SGA. Korten gäller som introduktion vid ett speltillfälle per säsong.

Golfbil: Billeruds GK har 3st. golfbilar för uthyrning.
Gäst med läkarintyg: 200:-, Övriga 400:-/bil

Vagn: Vi har ett 30-tal hyrvagnar för uthyrning, de flesta är 3-hjuliga.
Pris: 40:-

Övningsområde: Består av drivingrange 18 platser (varav 2 under tak), Stor puttinggreen i anslutning till klubbhuset, 1 lite mindre puttinggreen/inspelsgreen, 1 pitch/Putt/chip green med möjlighet att slå inspel upp till 100m samt 1st. övningsgreen med konstgräs.

Hundar: Får vistas på anläggningen, men bör vara kopplade.

Omklädningsrum/bastu: Våra omklädningsrum ligger i direkt anslutning till parkeringen, dvs i klubbhuset med ingång under restaurangens altan.

App för Android mobiler: Scorekort, statistik, gps banguide – klicka här för att ladda ned till mobilen

App för Iphone: Scorekort, gps banguide mm. – klicka här för att ladda ned till mobilen

Reklamfilm: Reklamfilm om Grums kommun – klicka här