Greenfee 2017

9-hålsgreenfee 2017:

Senior 260:-

Junior 130:-

Hur man betalar greenfee:

Under våra öppettider betalar du greenfee i shopen/kansliet. Ska du betala greenfee när shopen/kansliet är stängd, gör du det vid huvudingången till klubbhuset. Då kan du välja mellan tre olika sätt att betala på:

• Swish
  • Kontanter
  • Faktura

Gör så här:

1. Börja med att skriva in dig i greenfeeboken.
  2. Ta en greenfeetag och skriv greenfeenumret på tagen.
  3. Betala och sätt din greenfeetag väl synlig på golfbagen.

Betala med swish:

Swisha beloppet till telefonnummer 1232638302 lägg till ditt golf-id som meddelande, betalar du för flera så skriver du alla spelares golf-id.

Betala med kontanter:

Har du jämna kontanter, lägger du ner pengarna i ett kuvert, skriver ditt greenfeenummer, namn, golf-id och datum på kuvertet och lägger det i brevlådan som sitter på väggen nedan till höger.

Betala med faktura (avgift 25:-/faktura):

Saknar du både Swish och kontanter så kan vi fakturera dig. Det är en avgift på 25:- per faktura. Fyll i det färdiga fakturaunderlaget, lägg det i ett greefeekuvert och lägg det i brevlådan som sitter på väggen nedan till höger. Vänligen texta tydligt.

Övriga greenfeesamarbeten 2017

Medlemmar i en Värmlandsklubb har rabatt på 70:- för seniorer (gäller ej 9 hål), gäller alla dagar.

Värmlandsgreenfee för junior 100:-

Forsbacka GK Fullvärdiga medlemmar 50% rabatt på ord.greenfee, Juniorer spelar fritt.

Bryngfjorden Golf Fullvärdiga medlemmar vid första speltillfället erläggs en greenfee på 500:- för seniorer och 100:- för juniorer, därefter spelar ni fritt resterande del av säsongen, detta gäller alla dagar.

Kristinehamns GK Fullvärdiga medlemmar, Senior 150:-, Juniorer spelar fritt

Mölndals GK Senior 250:-, Junior 100:-

Romeleåsens GK Senior 250:-, Junior 100:-

Mörks GK Senior 100:- rabatt på ord.greenfee, Junior 50:- rabatt på ord.greenfee