Företagsgolf 2017

Så här enkelt är det att arrangera företagsgolf på Billeruds Golfklubb

Att arrangera en företagsgolf på Billeruds Golfklubb innebär att du kan lägga all tid på dina inbjudna gäster så du och de får en trevlig dag på golfbanan. Vi tar hand om allt det praktiska före, under och efter.

För att underlätta för dig har vi tagit fram ett grundpaket. I grundpaketet ingår

• Lottning och utskrift av startlista

• Utskrift av scorekort

• Resultatservice och utskrift av resultatlista

• Värd för tävlingsinformation och övrig information

• Närmast hål och längsta drive

• Plats för marknadsföring (skyltning under dagen)

• Egen flagga vid klubbhuset

• Tillgång till konferensrum

Grundförutsättningar och tips
Företagsgolf arrangeras måndag-fredag. Alla deltagare ska vara aktiv medlem i en golfklubb. Företagstävlingen spelas oftast i tre-bollar med löpande start eller kanonstart. Det senare innebär gemensam start från flera hål.

Prislista
Före 19 juni och efter 24 september kostar det 330:- per person. Under högsäsongen mellan den 19 juni till den 24 september kostar det 390:- per person. För mat och dryck kan ni begära offert från Ankans Golfkrog. I shopen har ni 10% på hela sortimentet vid köp till prisbordet.

Tilläggsmeny Polett 20:-/24 bollar, Vagn 40:-/st., Banguide 20:-/st.

Clinic Närspel eller slag på driving-rangen. Klubbens tränare ger deltagarna råd om hur de bör tänka och agera för att spar slag och få golfrundan roligare. 950:-/timme

Beat the pro” Utmana vår tränare någonstans ute på ett av banans hål. Det kan vara att komma närmare flaggan på ett korthål eller slå längre från tee. Den/de som lyckas vinner ett pris. 950:-/timme

Prova-på-golf  För dem som ännu inte spelar erbjuds en introduktion till golfens häftiga värld. En kort introduktion om spelets idé och därefter ges möjligheten att prova långa och korta slag, närspel och puttning. En puttningstävling avslutar passet. En populär aktivitet där företaget kan bjuda in icke golfspelande personer till företagsdagen. 950:-/timme

Bokningsavgiften 2 000:– erläggs vid bokningstillfället som dras av från slutfakturan. Bokningsavgiften återbetalas ej vid eventuell avbokning. Avbokning måste ske senast två veckor för tävlingsdagen. Vid senare avbokning debiteras full banhyra.

Uppgifter om tävlingsledare, antal startande med namn, klubbtillhörighet och golf-id lämnas till klubben senast en vecka före tävlingsdagen.

Tillägg Restaurang Paket 1. Påse att ta med ut på banan (Dricka, Kexchoklad & Frukt) & Lunchbuffé 130:-/pers. Paket 2. Lunchbuffé & kaffe m. bulle vid 9 ½. 120:-/pers. Paket 3. Kaffe-macka & Lunchbuffé 135:-/pers. Bokas minst 7 dagar i förväg.

Kontakta Jörgen Carlsson för mer information och bokning
jorgen@billerudsgk.se